040 064 4042

Arhan avoin yhtiö

Ammattitaitoinen antenniasennus Uuraisilla, Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa

Arhan avoin yhtiö palvelee ammattitaidolla, kun haussa on osaava antenniasentaja, olethan meihin yhteydessä. Toteutamme kaikki tarvittavat antennityöt Keski-Suomessa, mitä erilaisimmissa kohteissa. Antennitöistä meillä on pitkä kokemus, sillä erilaisia asennus- ja huoltotöitä olemme tehneet jo vuodesta 1989. Laadukkaan digi-HD-näkyvyyden saat paikkaan kuin paikkaan, myös katvealueisiin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kuvagalleria

Antenniasennukset ja -huollot luotettavasti sekä yksityisille että taloyhtiöille

Teemme kaikki antenniasennukset ja -huollot ammattitaidolla ja kokemuksella Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella. Korjaamme mahdolliset häiriöt ja huollamme antennit.

Asiantuntijan tekemä säätö ja huolto parantaa kuvan laatua ja tv-kanavien näkyvyyttä myös katvealueilla, joita Keski-Suomessa riittää. Autamme ja opastamme myös valitsemaan sopivan tekniikan, joka sopii yhteen nykyvaatimusten kanssa.

Teemme asennukset ja huollot niin omakoti-, rivi- kuin kerrostaloihin. Kauttamme saat myös 4G- ja 5G-lisäantennit sekä Allente (ent. Canal Digital ja Viasat) – ja muut satelliittiantennit asennuksineen. Asennamme myös ilmaiskanavat. Satelliittilautasella nappaat jopa tuhansia ilmaiskanavia eripuolilta maailmaa.

Täyden palvelun asiantuntijaliike – monipuoliset palvelut suunnittelusta asennukseen

Kun asioit palveluhenkisen ja asiantuntevan ammattilaisen kanssa, saat parhaan hyödyn yhteistyöstämme.

  • Kokemuksemme avulla sinun on helpompi valita laitteet kotiisi oikein. Autamme ja opastamme sopivan laitteen valinnassa.
  • Asennus ja säädöt onnistuvat huolettomasti ja vaivattomasti. Asiantuntijan tekemä asennus maksimoi kuvan ja äänen laadun.
  • Teemme mielellämme yhteistyötä jo rakennus- tai remonttivaiheessa. Remontoidessasi tai uutta taloa rakentaessasi säästyt monelta harmilta ja lisätyöltä, kun suunnittelemme audiovisuaaliset ratkaisut yhteistyössä sähköasentajan kanssa ennakkoon. Saat kaikki johdot kauniisti piiloon, ja laitteet asennetaan niille optimaalisille paikoille.
  • Olemme vuosien saatossa asentaneet satoja, jopa tuhansia lautas- sekä tv-antenneja Jyväskylän alueella! Työ onnistuu siis varmuudella, ja samalla saat muutkin antenniongelmat kuntoon yhdellä käynnillä. Saat nopeasti antenniasiasi kuntoon, sillä meillä on laitteita suoraan varastossa.
Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi