040 064 4042

Arhan avoin yhtiö

5g lisäantennit Keuruulla, Jyväskylässä sekä koko Keski-Suomen alueella

Temppuilevatko nettiyhteydet? Arhan avoin yhtiö päivittää nettisi nykyaikaan. Asennamme laadukkaita, joilla saat yhteydet tarvittavalle tasolle. Asennamme 4G- ja 5G-lisäantenneja laajalti Keski-Suomessa, kuten Saarijärven, Karstulan ja Jyväskylän alueella. Soita tai lähetä viestiä – meiltä saat mukavan tarjouksen!

4G- ja 5G-lisäantennien asennukset ja signaalin parantaminen

Toteutamme kaikki lisäantenniasennukset ja -huollot ammattitaidolla ja kokemuksella Keski-Suomessa, kuten Saarijärvellä, Karstulassa ja Jyväskylässä. Korjaamme 4G- ja 5G-nettihäiriöt ja huollamme tarvittaessa antennit. Samalla antennilla toimivat molemmat taajuudet. 5G-häiriöissä huomioitavaa on, että signaali toimii niin korkealla taajuudella, että signaali ei välttämättä mene kunnolla ikkunoista/seinistä läpi. Ulkoantenni nappaa 4G- ja 5G-signaalit varmemmin.

Autamme mielellämme sopivan lisäantennin valitsemisessa. Meiltä löydät lisäantennit moneen menoon, niin ympärisäteilevät paneeliantennit kuin katolle tai seinälle asennettavat suuntaavat antennit.

Etätyön haasteet – työskentele sujuvammin kotona tai mökillä!

Arhan avoin yhtiö toteuttaa ratkaisut, jolla selätät ikävät pätkimiset etätyössäsi. Asentamalla lisäantennin, saat toivottua sujuvuutta niin kotiin kuin vapaa-ajan asuntoosi. Vaikka etätyö olisikin mahdollista, usein rajoituksena voivat olla huonot nettiyhteydet. Lisäksi samaan aikaan taloudessa voi olla myös muita etätyöskentelijöitä, innokkaita pelaajia jne., jolloin yhteydet ovat varsin kovalla koetuksella. Siksi suosittelemme 4G- tai 5G-lisäantennin asennusta niin kotiisi kuin mökillesikin. Molemmat taajuudet kuuluvat samalla antennilla. Annamme mielellämme lisätietoa!

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi